EN
Nu boeken
  • (+31) 529 43 65 51
  • info@vossendal.nl

Buitenplaats 't Vossendal

Vanaf € 49,- per persoon, per nacht

Capaciteit: 2 twee-persoons slaapkamers
Bed: 2 persoons Kingsize boxspring
Kinderen: 1 ledikant / slaapbank twijfelaar

U huurt bij ons het gehele vrijstaande pand naast ons woonhuis, of u in uw eentje komt of met familie of vrienden. Overdag op werkdagen wordt er hard gewerkt op de begane grond, dan is het niet mogelijk om in de B&B te zijn.

Onze B&B is het meest geschikt voor sportieve natuurliefhebbers, gezinnen met 2 kinderen, zakelijk gebruik (i.v.m. de vergadermogelijkheden) en voor vrienden tot 5 (max6) personen.
Er zijn boven 2 twee-persoons slaapkamers met king size bedden en een uitklapbare slaapbank.

De ruimte

Als u bij ons onze B&B boekt (prijzen zijn per persoon / per nacht en incl. Sallands ontbijt) dan heeft u het hele pand voor u privé; of u in eentje komt of met uw hele gezin.
Tussen uitchecktijd (11.00 uur) en inchecktijd (16.00 uur) kunt u niet in de B&B zijn, mits na overleg. Na 17.00 uur heeft u alle vrijheid en is het pand volledig van u. Buiten kunt u gebruik maken van de terrassen rondom het pand. Zo zijn er ligstoelen op het zuid-terras en is er een loungeset op het zuid-west terras. Op de begane grond is een permanente expositie van de eigenaren. De ruimte kan ook worden gehuurd voor training- en coachingsessies.

Toegang voor gasten

U heeft vrij toegang tot de hele B&B en tuin om de B&B en het privé gedeelte. Wij verzoeken u vriendelijk de dierverblijven niet te betreden dan wel poorten tot weides en dierverblijven open te zetten.

Andere dingen waar je op moet letten

Ondanks het uiterlijk en alle privacy die we u gunnen zijn wij een B&B, geen vakantiehuisje. Tijdens kantooruren kunt u daarom niet in het pand zijn. Uiteraard doen wij niet moeilijk als dit eens, in overleg, voorkomt. Ook kunt u niet koken in onze B&B, er is een pantry met mini-koelkast, magnetron, Nespresso-apparaat en waterkoker. U kunt voor een klein bedrag de gas-BBQ lenen. In de nabije omgeving is zeer goede horeca.

 

Reviews

27 Aug 2019
Brandon Kelley

Neque porro qui squam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora. incidunt ut labore et dolore magnam.

27 Aug 2019
Brandon Kelley

Neque porro qui squam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora. incidunt ut labore et dolore magnam.

Add Review

You Rating: